Prototype auto verandert van kleur

Prototype auto verandert van kleur

Elektrisch rijden

Geplaatst: 5 februari 2023 - 13:01

Redactie

De moeilijke keuze in de showroom is verleden tijd: Welke kleur kies ik voor mijn auto? Een prototype van de Volkswagen ID7 is namelijk in staat van kleur te veranderen.

Tijdens de demo van de nieuwe Volkswagen ID7 kleurde lak van de muziek mee op de maat van de muziek. Niet alleen is de lak in staat om van kleur te veranderen, ook kan het patroontjes weergeven, wat een hoop creatieve mogelijkheden met zich meebrengt.

 

Het gaat vooralsnog om een prototype van de Volkswagen ID7. De echte introductie van de sedan staat door Volkswagen gepland voor het tweede kwartaal van 2023. In de onderstaande video laten we je zien hoe de Volkswagen ID7 prototype er uit ziet.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000