CmapTools - Het ultieme mindmap-gereedschap

CmapTools - Het ultieme mindmap-gereedschap

Computer accessoires

Geplaatst: 19 mei 2015 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 14:59

CmapTools - Het ultieme mindmap-gereedschap

Wanneer u een eenvoudige situatie probeert te analyseren dan lukt dat vaak probleemloos uit het hoofd, maar wanneer verbanden complexer worden is het vaak handig om ze te visualiseren. Dat doen we met mindmap-software. Een fantastisch programma voor dit doel is CmapTools, een tip van Onno Kubbe.


CmapTools is een zeer professioneel stuk gereedschap voor het maken van mindmaps dat draait op meerdere platforms (Windows, Mac OS X, Linux en iOS). Waar u in veel concurrerende programma’s in uw eentje aan één mindmap werkt, kunt u in CmapTools met meerdere personen aan een project werken en kunt u meerdere projecten aan elkaar koppelen.


In zijn eenvoudigste vorm is een mindmap een plaatje dat de samenhang tussen dingen toont, maar CmapTools stelt u in staat verder te gaan. Aan elk item in uw mindmap kunt u namelijk aanvullende informatie toevoegen, zoals plaatjes, animaties of online bronnen.


Hier kunt u CmapTools downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://cmap.ihmc.us/cmaptools/cmaptools-download/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000