Video: Wat kost een elektrische fiets?

Video: Wat kost een elektrische fiets?

Fiets & scooter

Geplaatst: 22 september 2022 - 08:24

Aangepast: 22 september 2022 - 08:25

De kosten van een e-bike gaan verder dan het prijskaartje in de (web)winkel. Natuurlijk heb je de kosten van onderhoud, maar hoe verhouden die zich tot de onderhoudskosten van een gewone elektrische fiets? En hoe veel betaal je bijvoorbeeld voor het opladen van je elektrische fiets?

Natuurlijk is het opladen van je elektrische fiets een actueel aandachtspunt, aangezien de prijzen van elektra momenteel torenhoog zijn. Hoe hoog deze kosten zijn, is natuurlijk ook afhankelijk van de afstanden die je rijd, hoeveel je daarbij verbruikt en wat je oplaadgewoontes zijn. Laad je pas op als je accu helemaal leeg is, laad je tussentijds op het werk op, enzovoort.

Extra kosten van een e-bike

Uiteraard zijn er nog meer kosten, naast de aanschafprijs om rekening mee te houden. Denk aan de verzekering en natuurlijk het onderhoud. Hoe hoog zijn de kosten onder de streep en hoe verhouden deze zich tot bijvoorbeeld de kosten van het leasen van een elektrische fiets?

In onze video over de kosten van een e-bike kom je meer te weten over het totaalplaatje.

 

Vind je deze video leuk, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000