Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: geen cash meer in de portemonnee. Maar waar zit nu die dichtstbijzijnde pinautomaat? Vooral in een vreemde stad is het dan erg handig als je een iPhone bij je hebt. In combinatie met app ATM Hunter heb je zo weer geld op zak!

App van de week: ATM Hunter-15082296

© CIDimport

Vervolgens krijg je een keurige lijst met de dichtstbijzijnde pinautomaten.

Routebeschrijving

Vervolgens kun je een routebeschrijving laten berekenen door de locatie aan te klikken. Hiervoor wordt dan Google Maps geopend, wat er wel voor zorgt dat ATM Hunter wordt afgesloten. Tot slot kun je de gegevens van de gevonden geldautomaat ook nog delen via sms, door in het overzichtscherm rechtsboven op de knop Share te klikken, een telefoonnummer in te voeren en op Send te klikken. Erg handig om vrienden even te helpen.

App van de week: ATM Hunter-15082296

© CIDimport

En natuurlijk kun je de geldautomaat op een plattegrond bekijken.

Conclusie

ATM Hunter is typisch zo'n app die je misschien dan weinig zult gebruiken, maar als je hem nodig hebt, zo blij bent dat je hem op je iPhone hebt staan! En last but not least: de app is nog gratis ook!

Downloaden

Klik hier om ATM Hunter te downloaden (opent in iTunes).

App van de week: ATM Hunter-15082296

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000