ID.nl logo
Huis

15 gratis agenda-tools

Druk, druk, druk. Een vergadering hier, een afspraak daar, een belangrijk telefoongesprek zonder agenda zijn we reddeloos verloren. Wij schotelen u vijftien gratis agenda-, taken- en kalendertools voor die het plannen van uw afspraken een stuk eenvoudiger maken!

1. Google Calendar

De kalenderdienst van Google wordt wereldwijd door duizenden mensen gebruikt. Dat heeft zo zijn redenen. De dienst is volledig gratis en beschikt over verschillende handige functies. Zo kunt u (een gedeelte van) uw kalender delen met vrienden, familieleden of collega's, waardoor het plannen van afspraken erg eenvoudig wordt. Bent u vaak onderweg? U kunt Google Calendar ook oproepen via uw mobiele telefoon. Bovendien kunt u uw online agenda synchroniseren met Microsoft Outlook of Apple iCal. Een offline versie opvragen, uw belangrijkste afspraken afdrukken of herinneringen instellen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Afspraken die u via Gmail ontvangt, kunt u onmiddellijk vastleggen in Google Calendar.

©PXimport

Via de uitgebreide afsprakenmodus kunt u herhalingen instellen en bijlagen toevoegen.

2. Remember the milk

De takenlijst opnieuw uitgevonden dat is een prima omschrijving voor de online dienst Remember the Milk. Na een korte registratieprocedure kunt u uw takenlijstjes aanmaken. Deadlines, notities, trefwoorden, webpagina's, de geschatte tijd om de taak te voltooien of locaties toevoegen is een fluitje van een cent. Bent u nogal vergeetachtig? U kunt herinneringen ontvangen via e-mail of sms. Gebruiken uw vrienden of collega's Remember the Milk ook? Dan kunt u taken of takenlijsten delen. Het is zelfs mogelijk om uw account te koppelen aan Apple iCal of Google Calendar. Taken toevoegen via iPhone of Gmail kan eveneens. Handige tool voor iedereen met een uitgebreide takenlijst!

©PXimport

U kunt prioriteiten instellen en uw taken indelen in verschillende categorieën.

3. Rainlendar 2.6

Rainlendar is een piepklein programmaatje op uw bureaublad dat al uw afspraken, verjaardagen en taken onthoudt. De widget-achtige toepassing is een prima digitaal geheugensteuntje. Afspraken of taken invoeren kan snel (in de vorm van een kattebelletje) of uitgebreid (met locatie, webadres, prioriteit en categorie). Een alarmsignaal of terugkeerpatroon is zo ingesteld. Wie Rainlendar vaak gebruikt, zal met behulp van toetsencombinaties erg snel door de kalender, afspraken, verjaardagen en taken kunnen navigeren. Houdt u van een persoonlijk tintje? U hebt de beschikking over talloze gratis skins. Rainlendar is zo compact dat het nooit in de weg staat. Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

©PXimport

U bepaalt zelf het uiterlijk van Rainlendar.

4. Tibu

De Nederlandse dienst Tibu beheert uw afspraken, voorziet u desgewenst van routebeschrijvingen en weersverwachtingen, stuurt u herinneringen per e-mail of sms en deelt uw agenda met andere Tibu-gebruikers. Kalendergegevens importeren kan vanuit Microsoft Outlook, Windows Live Calendar, Apple iCal, Google Calendar of Lotus Notes. Contactgegevens importeert u in een handomdraai vanuit Twitter, LinkedIn, Hotmail, Gmail, Yahoo! en MobileMe. Afspraken aanmaken en andere Tibu-gebruikers op de hoogte stellen van vergaderingen is erg eenvoudig. Sms'jes versturen kan ook, maar hiervoor hebt u Tibu-credits nodig (10 credits voor 1,3 euro). Enig minpuntje is dat de agenda niet via https versleuteld is. Desalniettemin is Tibu een leuke organizer met een frisse interface.

©PXimport

U bepaalt zelf hoeveel informatie u invult.

5. EssentialPIM Free 3.54

Een agenda, een takenlijst, een notitieblok, een adresboek en een e-mailclient EssentialPIM Free bundelt deze functies in een overzichtelijk interface. Afspraken vastleggen, takenlijstjes maken, notities bewaren, het is allemaal even eenvoudig. Dankzij verschillende kleurrijke categorieën blijft uw agenda overzichtelijk, ook al staat hij bomvol. Wilt u overstappen van uw bestaande client? U kunt gegevens importeren uit Outlook (Express) en iCal. Wilt u uw gegevens delen? U kunt uw agenda exporteren naar html-, iCal-, txt- of rtf-formaat. Nog meer functies? De Pro-versie (29,95 euro) biedt ­onder meer een betere versleuteling en toegang tot meerdere mailaccounts.

©PXimport

Dankzij de verschillende kleurtjes blijft uw agenda overzichtelijk.

6. Datumprikker

Wilt u een weekendje weg met enkele familieleden of vrienden? Organiseert u een barbecue of een reünie? Het zoeken naar een geschikte datum is niet altijd even gemakkelijk. Tenzij u Datumprikker gebruikt. Nadat u zich gratis geregistreerd hebt, kunt u uw afspraak een naam geven, een locatie toevoegen en een korte omschrijving invoeren. Vervolgens voert u enkele data in. Vul vervolgens nog even de e-mailadressen van uw genodigden in en verstuur de uitnodigingen. Elke ontvanger kan nu aangeven wanneer hij of haar beschikbaar is, en u ziet vervolgens welke datum het meest geschikt is voor uw feestje, vergadering of reünie. Het is zelfs mogelijk om de antwoorden te bewaren in een Excel-document. Handig!

©PXimport

Het familieweekend is op deze manier een stuk sneller gepland!

7. Birthday Reminder 5.5

Vergeet u af en toe wel eens een verjaardag? Dankzij het eenvoudige programmaatje Birthday Reminder voorkomt u dat u de verjaardag van uw ouders, kinderen, partner, collega's of vrienden vergeet. Het enige wat u hoeft te doen is de voornaam (en eventueel ook achternaam) en de verjaardag eenmalig in te typen en op te slaan in Birthday Reminder. Het programma waarschuwt u dan op de dag zelf of één, twee of drie dagen van tevoren wanneer u de computer opstart. Meer doet het programma niet. U kunt via Birthday Reader wel nog een lijst opvragen van alle verjaardagen die u hebt ingevoerd.

©PXimport

Een naam, dag en maand. Meer vraagt Birthday Reminder niet!

8. VueMinder Calendar Lite 7.2.1

VueMinder Calendar Lite oogt professioneel. U kunt uw kalenders delen via internet of een lokaal netwerk, data importeren en exporteren via Outlook of synchroniseren met uw iPhone. Belangrijke afspraken vergeet u niet dankzij een pop-up reminder of e-mail. Hebt u een graag een papieren overzicht? VueMinder Calendar Lite biedt u lay-outs per dag, week of maand. De gebruiksvriendelijkheid, het uitgebreide aanbod functies en de overzichtelijke interface maken van VueMinder Calendar Lite een aangenaam en handig pakket. Bent u helemaal overtuigd van het programma? Voor 31 euro kunt u de Pro-versie aanschaffen met nog meer features zoals Google Calendar synchronisatie, sms-functie en meer afdrukmogelijkheden.

©PXimport

Handig in gebruik en erg overzichtelijk.

9. Chandler 1.0.3

Er bestaan tientallen programma's waarmee u agenda's of takenlijsten kunt delen, maar meestal kunnen deze toepassingen niet overweg met meerdere besturingssystemen. Het open source-pakket Chandler blinkt uit in het delen van informatie, want dat kan namelijk tussen Windows-, Mac- en Linux-systemen. Chandler bundelt een agenda, takenlijsten en notities. Het is mogelijk om bestaande kalenders te importeren en uw agenda te synchroniseren met iCal of Google Calendar. Dankzij de online Chandler Hub is het zelfs mogelijk om uw data op iedere computer met een internetverbinding op te vragen. Gebruiken meerdere mensen uw computer? Chandler is eenvoudig te beveiligen met een wachtwoord. Een Nederlandse versie is helaas (nog) niet beschikbaar.

©PXimport

De mooie en overzichtelijke interface maakt Chandler erg gebruiksvriendelijk.

10. Doodle

Net zoals Datumprikker is Doodle een erg handige activiteitenplanner. Nadat u een titel en omschrijving aan uw afspraak hebt gegeven kunt u verschillende data aanvinken. Indien gewenst kunt u ook tijdstippen toevoegen. Daarna hebt u de keuze om de uitnodigingen zelf te versturen (via een unieke url) maar u kunt Doodle de uitnodigingen ook laten versturen door simpelweg de e-mailadressen van uw ontvangers op te geven. Het is zelfs mogelijk om uw Google- of Outlook-adresbook aan Doodle te koppelen. Uw ontvangers kunnen aanvinken wanneer ze beschikbaar zijn en eventueel ook opmerkingen achterlaten. Verder kunt u instellen of alleen u of iedereen de antwoorden te zien krijgt.

©PXimport

U kunt de resultaten exporteren naar een pdf-document of Excel-bestand.

11. Todoist

To-do-lijstjes maken is erg eenvoudig via Todoist. Nadat u zich gratis geregistreerd hebt, kunt u zoveel taken toevoegen als u wilt. Alle taken en klussen zijn netjes onder te verdelen in verschillende categorieën. U kunt taken splitsen in subtaken, prioriteiten en deadlines stellen, verschillende kleurtjes gebruiken, bewerken, sorteren en afdrukken. De startpagina van Todoist is volledig naar uw hand zetten en dankzij de extra dienst Todoist Anywhere kunt u een snelkoppeling in de balk van uw browser zetten zodat u het programma nog sneller kunt oproepen. Integratie in Gmail, iGoogle of Netvibes behoort eveneens tot de mogelijkheden. Erg handig!

©PXimport

Todoits heeft een sobere, maar overzichtelijke interface.

12. XL Calendar 1.7

Wilt u graag zelf een kalender maken in Excel? Hebt u echter geen flauw idee hoe u daar precies mee moet beginnen? Dan biedt XL Calendar uitkomst. Met deze kalendergenerator maakt u in een handomdraai de meest overzichtelijke kalenders met Excel. U hoeft slechts een kalenderjaar of start- en eindmaand op te geven en vervolgens één van de negen voorinstellingen te kiezen. U bepaalt de startdag van de week op uw kalender, de cel waarop de eerste dag staat, het aantal rijen interval tussen de verschillende dagen, de weergave van het weeknummer, enzovoorts. Eén druk op de Generate-knop later krijgt u uw Excel-kalender te zien.

©PXimport

U bespaart heel wat tijd dankzij deze kalendergenerator voor Excel.

13. Kalendra 2.0.3

Kalendra mag u gerust omschrijven als 'multimediale agenda'. U kunt uw afspraken en taken netjes bewaren in een agenda-achtige interface. Een sterke troef is dat u gesproken boodschappen aan uw afspraken kunt toevoegen. Dat bespaart u heel wat typewerk. Bovendien kunt u uw kalender opfleuren met uw eigen foto's en dat werkt een stuk plezieriger! In principe kunt u Kalendra ook gebruiken als dagboek of fotoalbum. Het is zelfs mogelijk om het programma als e-mailclient te gebruiken. Kalendra lijkt ons een leuke agenda voor jongeren. Voor zakenlui zijn er voldoende professionele alternatieven voorhanden. Bovendien bevat de Nederlandse versie behoorlijk wat vertaalfouten.

©PXimport

De dagboekachtige interface geeft niet echt een professionele indruk.

14. Mozilla Sunbird 1.0

Firefox en Thunderbird zijn de bekendste producten van Mozilla. De kalender-toepassing Sunbird verdient echter ook wat aandacht. De erg strakke kalender met takenlijst werkt ontzettend ­intuïtief. Alle functies zitten onder de juiste knoppen, u bent onmiddellijk vertrouwd met het programma. U kunt verschillende kalenders aanmaken per gebruiker, werk, privé, verjaardagen enzovoorts en deze vervolgens delen via een netwerk. Gebruikt u Mozilla Thinderbird als mail­client? Dan kunt u Sunbird via Mozilla Lightning integreren in Thunderbird om een volwaardig alternatief voor Outlook te verkrijgen.

©PXimport

U bepaalt hoe uw kalender oogt. De instellingen zijn eindeloos.

15. TaskFive

Online planners zijn ontzettend efficiënt, maar takenlijstjes die u kunt delen zijn nog veel handiger. Via TaskFive maakt u in een handomdraai een takenlijst die u vervolgens kunt delen met familieleden, vrienden of collega's. Nieuwe klussen toevoegen is erg eenvoudig en uitgevoerde taken schrappen gebeurt met één muisklik. Wanneer andere gebruikers een nieuwe taak voor u plannen, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. Via de optie Company Report krijgt u zelfs percentages te zien waaruit blijkt wie de meeste klussen al uitgevoerd heeft. Volledig gratis voor één of twee gebruikers. Voor drie of meer gebruikers betaalt u 9 euro per maand.

©PXimport

Taken delen met andere gebruikers kan erg gemakkelijk via TaskFive.

▼ Volgende artikel
Gezichtsherkenning, vingerafdruk of pincode: wat is het veiligst?
© Perig Morisse
Huis

Gezichtsherkenning, vingerafdruk of pincode: wat is het veiligst?

Veilig je telefoon ontgrendelen: wat is de beste methode? In dit artikel komen pincodes, vingerafdrukscans en gezichtsherkenning aan bod.

Op je telefoon staan allerlei persoonlijke gegevens die je niet zomaar met iedereen deelt. Bovendien is het niet de bedoeling dat iedereen je berichten zomaar kan lezen of zelfs iets kan versturen of posten.

Authenticatie voor smartphones is niet nieuws. Maar wat is eigenlijk de veiligste methode? We leggen identificatie door middel van een wachtwoord of pincode, een vingerafdruk en gezichtsherkenning onder de loep:

  • Voor- en nadelen van een wachtwoord, patroon of pincode
  • Pluspunten en keerzijdes van een vingerafdruk voor verificatie
  • Pro’s en cons van ontgrendeling door gezichtsherkenning

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Bekijk de beste telefoons tot 600,- euro!

Voordelen van een wachtwoord, patroon of pincode

  • Je bent niet afhankelijk van onderliggende technologie

  • Je hebt de mate van veiligheid gedeeltelijk zelf in de hand

Wachtwoorden, patronen en pincodes zijn de oudste en in feite ook de simpelste vormen van identificatie. Belangrijk om te weten is dat de veiligheid afhankelijk is van de lengte van de code of het wachtwoord. Je hebt de veiligheid dus voor een groot deel zelf in de hand. Deze methode is altijd even betrouwbaar, omdat hij voor de veiligheid niet afhankelijk is van je de technologie in je telefoon. Bovendien verlies je de mogelijkheid om op deze manier in te loggen minder snel, omdat er geen sensoren of camera's zijn die stuk kunnen gaan.

©Supatman - stock.adobe.com

Nadelen van een wachtwoord of pincode

  • Iemand kan meekijken en je wachtwoord aflezen

  • Niet gebruiksvriendelijk en langzaam

De nadelen van een wachtwoord liggen eigenlijk ook voor de hand. Iemand kan bijvoorbeeld stiekem over je schouder meekijken en toegang krijgen tot je telefoon. In theorie kan een hacker met je gegevens aan de haal. In de praktijk komt dat zelden voor, maar het hacken van je vinger of gezicht is in ieder geval helemaal onmogelijk. Toch was voor veel mensen gebruiksvriendelijkheid de reden om over te stappen naar een andere manier. Want iedere keer een code of wachtwoord invoeren duurt lang en begint op een gegeven moment vervelend te worden, vooral als je weet dat er snellere methodes beschikbaar zijn. Een patroon swipen gaat iets sneller, maar kost alsnog meer moeite dan andere manieren.

Bescherm je smartphone optimaal met een stevig telefoonhoesje.

Zo blijft je toestel in topconditie, hoe je het ook ontgrendelt!

Vingerafdruk voor authenticatie: de voordelen

  • Snel en gebruiksvriendelijk

  • Hoge veiligheid bij geavanceerde sensoren

Inmiddels zijn vingerafdrukscanners op telefoons snel en reageren ze zonder al te veel problemen, zonder dat je je vinger exact op de juiste manier op de scanner hoeft te plaatsen. Doordat ze op een handige plek geplaatst zijn, ontgrendel je je smartphone min of meer zodra je het apparaat oppakt. Een goede scanner zorgt ervoor dat jij als enige je telefoon kunt unlocken.

©KOB

Vingerafdruk voor authenticatie: de nadelen

  • Werkt niet bij natte of beschadigde vingers

  • Oudere versies minder betrouwbaar

Iedereen die ooit een vingerafdrukscanner heeft gebruikt is bekend met het volgende: als je vinger nat is, of wanneer je er toevallig een snee of een pleister op zit, herkent de scanner het profiel van je vinger niet meer. Bij geavanceerdere scanners komt dit probleem minder vaak voor. Sowieso zijn verouderde en goedkopere sensoren lang niet altijd veilig. Ze zijn in het kort minder complex, waardoor ze minder lijnen registreren en je vingerafdruk niet heel nauwkeurig meten.

Voordelen van gezichtsherkenning voor ontgrendeling

  • Snel en moeiteloos

  • 3D-scans zijn erg veilig

Je smartphone ontgrendelen door gezichtsherkenning is de gebruiksvriendelijkste manier. Het enige wat je hoeft te doen, is naar je telefoon kijken. Kortom: het gaat automatisch en zonder dat je het in de gaten hebt. Smartphones die gebruikmaken van een 3D-scan zijn amper te misleiden en dus zeer betrouwbaar, maar alleen nieuwe (en dure) modellen zijn uitgerust met deze mogelijkheid. Let daar goed op wanneer je graag gebruikmaakt van gezichtsherkenning en op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

©Khaletski Siarhei\goffkein.pro

Nadelen van gezichtsherkenning voor ontgrendeling

  • Oudere gezichtsscans niet altijd even betrouwbaar

  • Weinig licht kan een belemmering zijn

Oudere telefoons die te ontgrendelen zijn met een scan van je gezicht, zijn helaas niet heel veilig. Ze maken gebruik van een foto en vergelijken die met de 2D-scan die gemaakt wordt tijdens het ontgrendelen. In de eerste plaats is gebleken dat iemand anders met een gezicht dat veel op je lijkt de telefoon mogelijk ook kan ontgrendelen. Daarnaast is een foto van de bezitter van de telefoon soms genoeg om deze veiligheidsmethode te misleiden.

Conclusie: wat is het veiligst?

Een complex wachtwoord of lange pincode is nog altijd een veilige manier om je smartphone te vergrendelen. Als je een moderne telefoon hebt, is vingerafdrukherkenning ook erg veilig en bovendien een heel stuk gebruiksvriendelijker. Een geavanceerde scanner voor gezichtsherkenning is ook zeer betrouwbaar. Maar daarbij moet je er wel op letten dat jouw telefoon echt een 3D-scan van je gezicht maakt. De meeste smartphones kunnen dat niet. Denk er verder aan dat je niet meer kunt inloggen met een vingerafdruk of een gezichtsscan als bepaalde onderdelen van je telefoon niet meer functioneren. Daarom is het aangeraden om altijd te kiezen voor een lang wachtwoord of pincode als back-up.

📱Ook interessant: Help! Ik ben het wachtwoord van mijn Apple ID vergeten


▼ Volgende artikel
Consumenten testen: de Philips 5000 Series CX5120/11 energiebesparende verwarming
Huis

Consumenten testen: de Philips 5000 Series CX5120/11 energiebesparende verwarming

Ben je op zoek naar een energiezuinige bijverwarming die snel en efficiënt warmte levert? Dan is een keramische verwarming wel iets voor jou: die combineert moderne technologie met gebruiksgemak. Zoals de Philips 5000 Series CX5120/11 keramische verwarming. Wat zijn de praktijkervaringen van de testers van Review.nl? Lees hier hun bevindingen.

Ben je op zoek naar een snelle, slimme en veilige manier om je huis te verwarmen? Met deze krachtige keramische verwarming zit je binnen twee seconden al lekker warm! En het beste? Je bespaart tot wel 50% energie vergeleken met een gewone verwarmingsventilator. Via de handige Philips Air+-app heb je altijd en overal controle over je verwarming. Bovendien zorgt de 5-voudige veiligheidsbescherming ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Warmte, gemak én gemoedsrust – wat wil je nog meer? Testers van Review.nl mochten de Philips 5000 Series CX5120/11 gedurende een periode testen. Hier lees je hun bevindingen.

Het slanke, zwarte design van deze Philips verwarming past goed in een modern interieur. Met een hoogte van minder dan 60 centimeter is het apparaat compact genoeg om onder een bureau te plaatsen. "Door het slanke en zwarte design is deze verwarming overal te plaatsen", aldus Rob, één van de testers. Het apparaat is daarnaast licht van gewicht, wat het makkelijk maakt om hem van kamer naar kamer te verplaatsen wanneer nodig.

Snelle en effectieve verwarming

De CX5120/11 overtuigt met zijn krachtige verwarmingsprestaties. "Het apparaat verwarmt de kamer verrassend snel, wat ideaal is op koude dagen", schrijft GeertK, die de CX5120/11 een 8,0 geeft. De oscillerende voet zorgt voor een goede warmteverdeling in de ruimte. Rob is blij met het vermogen: "Hierdoor is het mogelijk om in een korte periode een fijne warmte te verspreiden". Daar is tester Cindyver het mee eens. Ook wordt gewaardeerd dat de keramische verwarming geen vieze geurtjes verspreidt.

De Philips 5000 Series CX5120/11 kan ook in een thuisnetwerk worden gebruikt, waardoor app-bediening ingesteld kan worden en een koppeling met Google Home en Alexa mogelijk is. Wel kan er nog iets worden verbeterd aan het proces voor het maken van een verbinding met het draadloze netwerk. Roberto073: "Het koppelen met de Air+ app verliep zonder gedoe, al bleef het wifi-icoontje wit in plaats van oranje, zoals de handleiding aangaf. Dat was echter geen probleem, want alles werkte naar behoren." AnneliesD hierover: "De installatie was even puzzelen omdat er verwezen werd naar het netwerk van Philips in plaats van ons thuis wifi-netwerk. Maar dit was zo gewijzigd in de app."

Slim en gebruiksvriendelijk

Een groot pluspunt is de bediening via de bijbehorende app. Hiermee kun je de verwarming op afstand bedienen en programma's instellen. 'Via deze app is het mogelijk om zelf een programma te maken wanneer, hoe laat en hoe warm de verwarming moet werken', licht een enthousiaste gebruiker toe. De Auto+ modus regelt de verwarming automatisch voor optimale energiebesparing. Het touchscreen op het apparaat zelf biedt een gebruiksvriendelijk alternatief voor de app-bediening.

Tester Har74 is blij met de slimme functies van de verwarming en de app: "In de kinderkamer is de verwarming een keer omgevallen, maar de app gaf meteen een melding dat het apparaat was omgevallen en automatisch was uitgeschakeld. "

Tester AnneliesD is blij met de CX5120/11: "Vooral met thuiswerken is het ideaal om één ruimte te verwarmen en de cv-installatie niet te hoeven gebruikenm. wat dus ook aanzienlijk scheelt in de kosten! "

Geschikt voor kleinere ruimtes

De verwarming is vooral effectief in kleinere ruimtes tot ongeveer 20 m². 'In mijn studeerkamer komt de verwarming tot zijn recht', schrijft een tester. Verschillende gebruikers zetten het apparaat specifiek in als bijverwarming voor een thuiswerkplek. Een minpunt van de Philips 5000 Series CX5120/11 is volgens Max546 de lengte van het snoer. "Zonder verlengsnoer kun je hem niet zomaar overal neerzetten", aldus de tester.

Tester Har74 merkt dat deze verwarming minder geschikt is voor grotere ruimtes, want volgens de specificaties is hij vooral geschikt voor kamers tot 20 m³. Ook vindt hij het jammer dat de verwarming niet in andere kleuren dan zwart verkrijgbaar is.

Conclusie

Met een gemiddelde score van 8,7 is de Philips 5000 Series CX5120/11 een overtuigende keuze voor wie op zoek is naar een slimme bijverwarming voor kleinere ruimtes. De combinatie van snelle warmte, app-bediening en energiezuinige werking maakt het een praktisch apparaat voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek of slaapkamer. Het compacte formaat en stille werking zijn extra pluspunten. Enige minpunten zijn de relatief korte stroomkabel en het feit dat de temperatuurmeting bij het apparaat niet altijd overeenkomt met de werkelijke kamertemperatuur.

✅ Pluspunten
Snel en efficiënt verwarmen
Stille werking
Prettige app-bediening
Energiezuinig
Val- en aanraakbeveiliging

❌ Minpunten
Voor kleinere ruimtes tot 20 m³
Stroomkabel in sommige situaties te kort
Soms verschil in gemeten en werkelijke temperatuur

Meer over de Philips 7000 Series HR3760/10

Op Kieskeurig.nl