Snelfilter

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 8 mei 2014 - 09:54

Aangepast: 12 september 2022 - 15:07

Snelfilter

Elke fotobewerker heeft de nodige filters aan boord waarmee u uw plaatjes te lijf kunt. Sommige daarvan dienen puur voor het verbeteren van een afbeelding, terwijl anderen bedoeld zijn om er allerlei creatieve effecten op los te laten. Daarnaast zijn er vele commerciële filters verkrijgbaar waarmee u uw assortiment nog veel verder kunt uitbreiden. U kunt uzelf echter ook trakteren op een bijna onuitputtelijk gratis aanbod in de vorm van G’Mic, een tip van Ronald Smeets.

G’Mic is online beschikbaar en biedt daar op dit moment 285 filters. Om G’Mic te gebruiken moet u een foto uploaden (maximaal 2 MB) en vervolgens kunt u er een effect op loslaten. Als de kleine preview bevalt, laat u het effect los op de totale afbeelding en als de berekening klaar is kunt u deze downloaden of hergebruiken voor een volgend effect. Naast de online-versie is er een GIMP-plugin en een command-line versie.

Wat: –

Waar: gmicol.greyc.fr

Hoe groot: –

Taal: ENhttps://cdn2.computeridee.nl/gmicol.greyc.fr

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000