Boekje open

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 28 maart 2014 - 08:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:09

Boekje open

In het verleden hebben we op deze plaats enkele programma’s besproken waarmee u zelf een flipbook kunt maken, u weet wel, zo’n boekje dat eruitziet of de pagina’s echt worden omgeslagen. Er is echter een programma dat deze functie volautomatisch biedt voor elk pdf-bestand dat u opent. Het heet Soda PDF 3D Reader en Marc Krafft tipte ons erover.
Soda kan zo’n beetje alles wat uw gewone Adobe Reader ook doet, maar toont daarnaast elke pdf alsof het een echt boek is. Het aardige daarbij is dat Soda niet alleen uit de voeten kan met pdf-bestanden, maar ook met epub en cbr. Deze worden tijdens het openen automatisch naar pdf geconverteerd en die conversie kunt u bij het sluiten ook opslaan.

Na het eerste gebruik moet u zich registreren, waarna het programma er de mogelijkheid bij krijgt om vanuit allerlei applicaties pdf-bestanden te maken. Pas bij de installatie wel op voor ongewenste componenten!


Wat: Soda_PDF_3D_Reader_Installer.exe

Waar: sodapdf.com/products/free-pdf-reader

Hoe groot: 6878 kB

Taal: EN

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000