© CIDimport

Zoveel mogelijk winst maken!

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 11 januari 2012 - 13:18

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

In deze puzzelgame is zaken doen in het dorpje Profitville niet echt denderend. Jij bent er heen gestuurd om de productie te verhogen in verschillende fabrieken in de stad.

Ongeacht de naam is Profitville geen ongeïnspireerde Farmville-

kloon te noemen. Het puzzelspel verloopt bijzonder vlot en is verbazingwekkend vermakelijk. Als zakenman is het aan jou de taak om de productie in Profitville te verbeteren en dit doe je door speelgoed en meubilair in het juiste vervoerskrat te leggen.

Vrij simpel

De spullen komen vanaf links het touch screen binnen. Als speler

moet je de voorwerpen zo snel mogelijk van de loopbanden oppakken en in het juiste krat deponeren. Dat maakt het spel vrij simpel en er komt weinig strategie bij kijken. Omdat je erg afhankelijk bent van je reflexen is het toch erg leuk om te spelen.

Verslavend

Profitville is een van die vele puzzelgames die moeilijk zijn om neer te leggen zodra je bent begonnen. Tijdens het spelen komen er steeds meer elementen om de hoek kijken, zoals het recyclen van kapotte goederen. Dat was dan ook wat er voor zorgde dat ik er niet verveeld door raakte, zelfs na talloze levels.

Kortom

Met Profitville heeft ontwikkelaar 10tons - ook bekend van Sparkle - een goede game binnen het puzzelgenre neergezet. De game is simpel, maar daardoor juist erg verslavend. Bovendien oefen je flink jouw reflexen. Of je het nou op de iPhone of iPad speelt, het touch screen werkt uitstekend. Het enige verschil tussen de twee versies is dat Profitville HD voor de iPad groter is.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000