Zo kun je alle radiozenders ter wereld beluisteren

© PXimport

Zo kun je alle radiozenders ter wereld beluisteren

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 9 januari 2023 - 09:29

Aangepast: 9 januari 2023 - 22:42

Redactie

Het is mogelijk om via je browser alle beschikbare radiostations ter wereld te beluisteren. Via de site radio.garden wordt op een wereldkaartje getoond waar uitzendingen plaats vinden. Met een klikje start je het radiostation.

Veel radioluisteraars gaan via de browser naar www.radio.nl, waar alle grote Nederlandse radiostations direct afspeelbaar zijn. De site kan voor de écht fanatieke radioluisteraar misschien wat beperkt zijn. Voor deze luisteraar is https://radio.garden een alternatief, waar je alle (amateur)uitzendingen live kunt beluisteren.

 

Hoe Radio.garden werkt laten we je zien in onze YouTube Short-video. Mogelijk krijg je ook een glimp mee van het favoriete radiostation van de presentator.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000