WoW-uitbreiding Mists of Pandaria verschijnt 25 september

© PXimport

WoW-uitbreiding Mists of Pandaria verschijnt 25 september

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 26 juli 2012 - 06:31

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Elmar Rekers

Mists of Pandaria, het vierde grote uitbreidingspakket voor World of Warcraft, komt op 25 september wereldwijd uit. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Blizzard middels een persbericht bekend.

Met de uitbreiding kunnen spelers het volledig nieuwe continent Pandaria aan de MMORPG toevoegen. Daarnaast wordt ook het nieuwe ras Pandaren geïntroduceerd en kunnen spelers met een nieuwe Monk-klasse spelen.

Blizzard zal met Mists of Pandaria de zogenoemde 'level cap' van World of Warcraft weer eens omhoog gooien. Pc-gamers kunnen straks namelijk doorgroeien tot level 90. De uitbreiding zal zowel digitaal als fysiek in de winkel verkrijgbaar zijn voor 34,99 euro.

Mists of Pandaria Collector's Edition

Een Digital Deluxe-versie van Mists of Pandaria zal voor 49,99 euro van de hand gaan en biedt spelers onder meer een in-game huisdier en een vliegende Mount. De duurste versie van de uitbreiding is echter de Collector's Edition. Voor 69,99 euro krijgen spelers naast de content van de Digital Deluxe-versie ook een dvd met achter de schermen-beelden, een artbook, een mousepad en de soundtrack.

[youtube]0uzFu-SjFbE[/youtube]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000