In Windows XP maakt u mogelijk gebruik van Outlook Express. Wilt u af van het opstartscherm, dat telkens verschijnt als u het programma start?

Open de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en navigeer naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[identiteit]\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Kies Bewerken, Nieuw, DWORD-waarde en noem deze waarde NoSplash. Dubbelklik erop en typ een 1 in het vak Waardegegevens. Klik op OK en verlaat het register via Bestand, Afsluiten. Het opstartscherm is verdwenen.

E-mailprivacy

Windows XP toont op het welkomstscherm het aantal ongelezen e-mails per gebruiker. Deelt u de computer en wilt u niet dat anderen zien hoeveel e-mail u nog moet lezen? Open het register (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en blader naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail. Kies Bewerken, Nieuw, DWORD-waarde en noem deze waarde Message ExpiryDays. Dubbelklik erop en geef een 0 op in het vak Waardegegevens. Sluit het register via Bestand, Afsluiten en start Windows opnieuw op. De teller wordt niet meer getoond.

© PXimport

E-mailberichten verbergen in het welkomstscherm.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000