Windows 7 RC1 tot 15 augustus te downloaden

Wie Windows 7 graag eens gratis wil uitproberen, moet niet vergeten de Release Candidate voor 15 augustus te downloaden. Vanaf dat moment zal Microsoft stoppen de RC aan te bieden. Het zal nog wel mogelijk zijn activatiecodes te ontvangen voor een eerder gedownloade RC.Microsoft zal de uiteindelijke versie van Windows 7 al in oktober introduceren. Vreemd is het dus niet, dat er half augustus een einde komt aan de gratis download van de Release Candidate.

Microsoft waarschuwt gebruikers van de bètaversie dat ze snel moeten overstappen op de Release Candidate, want deze versie verloopt op 1 augustus. Vanaf 1 juli zal de bètaversie sowieso elke twee uur automatisch afsluiten. De Release Candidate gaat wat langer mee; deze sluit zichzelf vanaf 1 maart 2010 elke twee uur af en verloopt op 1 juni 2010.

Webwereld

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000