Wees creatief en bouw jouw eigen stad

© CIDimport

Wees creatief en bouw jouw eigen stad

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 22 februari 2013 - 14:35

Aangepast: 16 november 2022 - 10:07

Robin Smit

Vraag jij je ook wel eens af hoe de wereld eruit zou zien als we helemaal opnieuw zouden beginnen met zijn allen? Waarschijnlijk krijg je in dit leven geen antwoord meer op die vraag. Wie toch nieuwsgierig blijft kan aan de slag gaan met Pixel People.

In Pixel People is het aan jou de taak om ergens in het zonnestelsel een nieuwe stad te bouwen. Hierbij begin je met niet veel meer dan een stadhuis, een aankomstcentrum en enkele bewoners, maar dit kan je snel uitbreiden. Dit doe je door verschillende bewoners met elkaar te 'kruisen', waardoor je weer nieuwe bewoners met nieuwe vaardigheden verkrijgt. In totaal zijn er hierdoor 150 verschillende bewoners te verzamelen die, wanneer je ze goed inzet, jouw stad erg groot kunnen maken.

Pixel People heeft zijn naam te danken aan de grafische stijl van de game. Deze doet erg denken aan games van enkele decennia geleden en geeft Pixel People hiermee een vrolijke sfeer mee. Helaas is het in de game niet mogelijk de steden van jouw vrienden te bezoeken en bijvoorbeeld bewoners met ze uit te wisselen.

Kortom

Pixel People is een leuke game waarin jij jouw eigen stad kan bouwen door bewoners met bepaalde vaardigheden met elkaar te 'kruisen'. Door de vele verschillende mogelijkheden kan het wel even duren voor je ze allemaal gevonden hebt. Helaas is het niet mogelijk om bij steden van vrienden op bezoek te gaan.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000