Week 43: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

© PXimport

Week 43: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Geplaatst: 27 oktober 2013 - 11:21

Aangepast: 24 november 2022 - 10:27

Robin Smit

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

MapsWithMe Pro: Offline alternatief voor Google Maps

Een app als Google Maps is in mijn ogen onmisbaar op elke telefoon. Zo ben je niet alleen nooit meer verdwaald, maar ook voor het zoeken van winkels, bedrijven of andere locaties biedt de app uitkomst. Helaas vereisen veel van deze apps een actieve internetverbinding. Er is echter een uitzondering.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van MapsWithMe Pro

Boxie: Dropbox zoals het had moeten zijn

De Dropbox app voor iOS is is degelijk en betrouwbaar en daardoor al sinds jaar en dag op mijn iPhone te vinden. Toch ben ik na al die tijd wel eens toe aan iets meer functies en, als het niet teveel gevraagd is, een design dat iets beter aansluit op iOS 7. Boxie beweert te bieden.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Boxie

Weather Line: Het duidelijkste weerbericht

De meeste weer-apps die ik langs zie komen laten me voornamelijk cijfers zien. Cijfers over temperatuur, neerslag, luchtvochtigheid en windkracht. Uiteraard geeft dit je wel een accuraat beeld van de weersverwachting, maar graag heb ik ook iets meer overzicht. Daarvoor is er nu Weather Line.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Weather Line

Jack of Tools Pro: Het Zwitsers zakmes voor de 21e eeuw

Het Zwitserse zakmes is al vele jaren het boegbeeld van veelzijdige hulpmiddelen. Anno 2013 zul je echter nog voor weinig situaties komen te staan waarin je het alles-in-een mes nodig hebt. Gelukkig bewijst Jack of Tools Pro dat de veelzijdigheid ervan nog lang niet vergeten is.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Jack of Tools Pro

KAMI: Voor iedereen die op zoek is naar een echte uitdaging

Wie zich de Rubik's cube nog kan herinneren, weet hoe uitdagend het kan zijn om orde te scheppen in een chaos van gekleurde vlakken. Gelukkig zijn er nog steeds games die de uitdaging van deze klassieker kunnen evenaren. Een daarvan is het verslavende KAMI.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van KAMI

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten