Website 'beste baan ter wereld' crasht door aandacht

Er zijn zoveel mensen geïnteresseerd in een baan als conciërge van een piepklein tropisch eiland voor de Australische kust dat de website voor deze "beste baan ter wereld" kort na de lancering crashte.De conciërge krijgt $105.000 om een half jaar op het eiland Hamilton te passen. Honderdduizenden sollicitanten gingen naar dewebsite om een kans te maken op de baan.


De baan wordt aangeboden door de provincie Queensland en is bedacht om als medicijn te dienen tegen de wereldwijde depressie door de kredietcrisis. Onder de taken van de conciërge zijn het voeren van de vissen, het schoonmaken van het zwembad en de post en boodschappen ophalen die per vliegtuig worden bezorgd. In zijn vrije tijd kan de conciërge snorkelen, wandelen en naburige eilanden bezoeken.

Nadat de website was gecrasht door de tsunami van bezoekers konden plaatselijke technici gelukkig het merendeel van de website weer herstellen. Sommige secties van de site zijn echter nog steeds niet benaderbaar.


Website: www.islandreefjob.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000