Vind interessante Twitteraars via categorieën

Hebt u een Twitter-account en bent u op zoek naar interessante mensen om te volgen? Maak dan gebruik van de suggesties van Twitter. De populairste Twitteraars zijn ingedeeld in overzichtelijke categorieën.

Bij het aanmelden voor een account, schotelt Twitter u in één van de stappen een aantal populaire Twitteraars voor, maar misschien vindt u deze mensen helemaal niet interessant. Om uw netwerk uit te breiden, is het dan ook vaak nuttiger om te kijken naar de mensen die door uw Twitter-vrienden gevolgd worden. Nog handiger is het om gebruik te maken van Twitters eigen suggesties. Hier zijn de populairste (oftewel de mensen met de meeste volgers) keurig onderverdeeld in twintig categorieën. Zo kunt u precies die onderwerpen uitkiezen waarin ú geïnteresseerd bent.

Ga naar twitter.com/invitations/suggestions, klik op een categorie die u aanspreekt (bijvoorbeeld Technology) en blader door de lijst met Twitteraars. Zo kunt u snel en eenvoudig een mooie lijst met interessante Twitteraars samenstellen!

© PXimport

De populairste Twitteraars zijn handig in categorieën ingedeeld.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000