© CIDimport

Uitdagende woordenrader

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 27 februari 2013 - 09:28

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Robin Smit

Woorden zijn er genoeg, maar het is de vraag of jij de juiste woorden op het juiste moment boven kan halen. Ben jij niet vies van zo'n vocabulaire uitdaging en presteer je het best onder een behoorlijke tijdsdruk? Dan is 94 seconds wellicht de app waar jij naar op zoek bent.

In 94 Seconds is het de bedoeling om in ronden van 94 seconden zo veel mogelijk woorden te raden. Voor het raden van deze woorden word je elke keer achter gelaten met een categorie en een beginletter. Zo kan de app je bijvoorbeeld vragen om een kledingstuk dat begint met een P. Uiteraard zijn hierbij meerdere antwoorden juist, maar toch kan het verzinnen van een woord nog een behoorlijke uitdaging zijn. Dit wordt nog eens versterkt doordat de game alleen in het Frans, Duits of Engels gespeeld kan worden.

Aan het eind van de 94 seconden is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk woorden binnen zo veel mogelijk categorieën goed hebt geraden. Aan de hand hiervan krijg je een score die je vervolgens kunt delen met vrienden. Helaas is het niet mogelijk 94 Seconds ook samen met vrienden te spelen. Dit zou de game nóg spannender kunnen maken.

Kortom

94 Seconds is een uitdagende app waarin je binnen 94 seconden zo veel mogelijk goede woorden moet raden. Hierbij krijg je voor elk woord een categorie en een beginletter voorgeschoteld. Helaas is de app alleen in het Engels, Frans en Duits beschikbaar. Ook ontbreekt de mogelijkheid om 94 Seconds samen met vrienden te spelen. Deze mogelijkheid hadden we graag gezien.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000