uBlock Origin nu ook uit voor Edge

Extensies voor Edge druppelen langzaam maar zeker binnen. Zo is ook uBlock Origin nu voor Microsofts nieuwe browser te installeren.

uBlock Origin wordt gezien als een relatief lichte extensie die daarnaast ook open-source is. De adblocker is al langer uit voor concurrerende browsers als Chrome, Firefox, Safari en Opera. Net zoals bij alternatieven heb je de optie om sites te whitelisten.

uBlock Origin is niet de eerste adblocker voor Edge, want Adblock Plus is er ook al een tijdje voor verkrijgbaar. De extensie is ook nog in beta, en is daarom nog niet opgenomen in Microsofts extensies voor Edge-overzicht

Installeer uBlock Origin voor Edge hier.

Edge heeft nog lang niet zoveel extensies als bijvoorbeeld Chrome en Firefox. Enkele van de bekenste zijn Adblock Plus, LastPass, de Personal Shopping Assistent en de Evernote Web Clipper. Onlangs lanceerden ook True Key van Intel en de 'Reddit Enhancement Suite'.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000