Gebuikt u wel eens twee computer naast elkaar? Bijvoorbeeld de laptop naast de pc? Zou het dan niet gemakkelijk zijn als het toetsenbord en muis van de pc ook op de laptop werken en de laptop als een soort tweede scherm gebruikt kan worden?

Stap 1

Download het programma Synergy+ en installeer het op twee (of meer) computers.

© PXimport

Stap 2

Op de computer waarop het toetsenbord en muis zijn aangesloten opent u Synergy. Selecteer de optie Share this computer’s keyboard and Mouse en klik op Configure. Voer bij Screens alle computernamen in en stel bij Links de juiste informatie in.

© PXimport

Stap 3

Start Synergy+ op de andere pc en kies de optie Use another computers shared keyboard and mouse. Vul de naam of het ip-adres van de pc met het toetsenbord en muis in. Start tot slot op beide computers Synergy.

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000