© PXimport

test review test debug test

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 30 september 2021 - 13:08

Aangepast: 16 november 2022 - 09:32

Rens Blom

De Samsung Galaxy Watch 4 is een belangrijke smartwatch voor Samsung. Het is bijvoorbeeld het eerste slimme horloge dat op Google's Wear OS 3 draait, want Samsung heeft zijn eigen Tizen OS vaarwel gezegd. In deze Samsung Galaxy Watch 4 review lees je of de relatief betaalbare smartwatch een aanrader is.

Samsung verkoopt de Galaxy Watch 4 in twee modellen: Watch 4 en Watch 4 Classic. Beide horloges zijn in twee maten leverbaar waarbij de kleine variant een 1,2inch-scherm heeft en de grote variant een 1,4inch-scherm. Ik testte de Watch 4 met een simpeler ontwerp dan de Watch 4 Classic en een startprijs van 280 euro. Na het downloaden druk je op Uitvoeren en volg je de stappen in beeld op. Kies voor Accepteren en opstarten wanneer dat in beeld verschijnt en start je pc opnieuw op. Vervolgens start je pc een paar keer opnieuw op. Geef hem ruim de tijd voor het proces en schakel de hardware niet uit, want dat kan tot fouten leiden.

© PXimport

Je kunt er tevens voor kiezen een schone installatie van Windows 11 uit te voeren. Dan verwijder je in feite alle persoonlijke gegevens van je hardware. Voor de goedkoopste Classic-editie betaal je 380 euro. Stevige prijzen voor slimme horloges. Na twee weken met de Watch 4 lees je hieronder mijn ervaringen.

Ontwerp, scherm en hardware

De Watch 4 is een zeer minimalistische smartwatch, iets wat de een een pluspunt en de ander een minpunt vind. Het horloge bevat geen merknaam of andere franjes en heeft een voorkantvullend scherm met op de zijkant twee knopjes. Het bandje is (prettig) verwisselbaar. Zoals je van een smartwatch mag verwachten, is de Watch 4 water- en stofdicht.  Met 26 gram is het model met 40mm-horlogekast erg licht en merk ik hem nauwelijks om mijn pols. >Niet iedereen is enthousiast

8,0

ONS OORDEEL

Czkawka

Pluspunten

Veelzijdige zoekfunctionaliteit

Snel

Minpunten

Beperkte voorbeeldweergaven

Meer weten? Bekijk alle specificaties

Laagste prijzen & actuele levertijden

Bekijk alle prijzen en winkels

Conclusie

**Prijs**Gratis **Taal** Engels **OS** Windows, macOS, Linux **Website** [www.bit.ly/czkawkadup](https://www.bit.ly/czkawkadup)...
Lees meer

Xbox met xCloud

Voor nu vind ik dat de Watch 4 niet aan de verwachtingen kan voldoen. 

iPhone-gebruikers kunnen kijken naar de even dure Apple Watch SE, waar Android-gebruikers onze koopgids van de tien beste smartwatches kunnen doornemen. 

6,0

ONS OORDEEL

Samsung Galaxy Watch 4

Pluspunten

Draagcomfort

Veel softwarefuncties

Gebruiksvriendelijke software

Keuze uit twee verschillende modellen

Minpunten

Accu is na één dag leeg

Accu laadt langzaam op

Sommige functies werken alleen met Samsung-smartphone

GPS niet nauwkeurig

Werkt niet met iPhone

Slaapdetectie niet betrouwbaar

Meer weten? Bekijk alle specificaties

Laagste prijzen & actuele levertijden

Bekijk alle prijzen en winkels

Conclusie

€ 269,- (40 mm) en 299,- (44 mm)...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000