Apple biedt nog steeds geen ondersteuning voor Flash, maar de meeste websites maken al vele jaren gebruik van deze techniek om filmpjes en animaties te tonen. Flash-bestanden kunnen gewoon worden afgespeeld in uw browser, maar als u (al dan niet per ongeluk) een Flash-bestand hebt gedownload, kunt u het niet laten weergeven door de standaard-afspeelsoftware van Windows.

Flash is een techniek van Adobe, dat onder andere Photoshop en het pdf-leesprogramma Adobe Reader heeft ontwikkeld, en Adobe biedt geen gratis afspeelprogramma voor Flash-bestanden op uw computer. Om deze bestanden toch te bekijken, kunt u Swiff Player for Windows gebruiken. Als u na installatie van deze software op een Flash-bestand dubbelklikt (bijvoorbeeld een .flv- of .swf-bestand) wordt Swiff Player for Windows gestart en u kunt het betreffende filmpje of de animatie bekijken.

© PXimport

Swiff Player for Windows is een afspeelprogramma voor flash-bestanden.

© PXimport

Swiff Player for Windows 1.7.2

Freeware

Taal Engels

Download 4,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 400MHz-processor, 128 MB RAM, 4 MB harde-schijfruimte, Adobe Flash Player

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000