Structureer en rapporteer jouw gastenlijst

© CIDimport

Structureer en rapporteer jouw gastenlijst

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 7 juni 2012 - 08:11

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

Het verfomfaaide papieren gastenlijstje kan eindelijk de prullenbak in. Met de app Guest List Organizer kan je lijsten tot in detail opmaken en aanpassen.

Binnen no-time wordt een nieuw evenement aangemaakt. Hierbij kunnen naam, plaats, datum, tijd en opmerkingen worden toegevoegd. Op de homepagina is dit tot in detail zichtbaar. Nu is het tijd om genodigden aan te wijzen. Je kan 'nieuwe contacten' zelf invoeren, maar dit kost natuurlijk erg veel tijd. Vandaar biedt de app de mogelijkheid tot het importeren van Facebook vrienden, gasten van andere evenementen en natuurlijk van je eigen contactenlijst. Vink de juiste personen aan, klik op de lijst in het andere scherm, en de contacten zijn ingeladen.

Deze gegevens zijn nog aan te passen via 'edit', waar telefoonnummer, e-mail, profielfoto, en eventuele metgezellen kunnen worden toegevoegd. Direct kan je aanvinken of de persoon is uitgenodigd, of deze heeft bevestigd, en ook daadwerkelijk komt. Onderaan het scherm kan de weergave worden aangepast naar bijvoorbeeld alleen aanwezige gasten of alle uitgenodigden.

Wanneer de gastenlijst volledig is, kan deze zeer eenvoudig gerapporteerd worden. De lijst kan namelijk verzonden worden via de e-mail of er wordt een overzichtelijke pdf opgesteld. Voor het samenstellen van de Pdf kan je kiezen uit elf verschillende opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk alleen voor 'niet-aanwezige gasten' of 'uitgenodigde vrouwen' te kiezen.

De app biedt vele mogelijkheden en de rapporten zijn zeer overzichtelijk. Daarnaast ziet de app er, met de agenda-look, prima uit. Helaas kan er niet direct een email worden verstuurd naar alle gasten. Het daadwerkelijk uitnodigen van personen zal dus via een ander medium moeten.

Kortom

Het maken van gastenlijsten is zeer handig te verwerken met deze app. Met name het uiteindelijke rapport wordt gedetailleerd uitgevoerd, en is aanpassen naar ieders wensen. Wellicht kan de optie tot het maken en versturen van een uitnodiging nog worden toegevoegd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000