Nieuw sporthorloge TomTom heeft ingebouwde muziekspeler

© PXimport

Nieuw sporthorloge TomTom heeft ingebouwde muziekspeler

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 3 september 2015 - 06:48

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Joris Peterse

Tijdens de IFA heeft Tomtom de Spark aangekondigd, een sporthorloge met ingebouwde muziekspeler, die via Bluetooth kan verbinden met je koptelefoon.

De Tomtom Spark heeft 4GB opslagruimte ingebouwd voor muziek en de mogelijkheid om afspeellijsten van bijvoorbeeld iTunes te importeren. Via Bluetooth verbind je de Spark met je koptelefoon om draadloos muziek te luisteren tijdens het sporten.

Het sporthorloge beschikt verder over een stappenteller, GPS en hartslagmeter, die ook actief zijn als je niet aan het sporten bent, zodat je een goede indruk krijgt van je dagactiviteiten en verbrande calorieën. Ook kun je de koppeling maken met smartphone-sportapplicaties zoals Runkeeper of de app van TomTom zelf (MySports).

De TomTom Spark kost 249 euro en is per direct verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000