© CIDimport

Snapseed

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 12 december 2012 - 13:41

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:05

Redactie

Gebruikers van iOS zijn wellicht al bekend met Snapseed, een app waarmee je erg eenvoudig aanpassingen aan foto’s kunt maken, bijvoorbeeld door effecten of filters toe te passen.

Gebruikers van iOS zijn wellicht al bekend met Snapseed, een app waarmee je erg eenvoudig aanpassingen aan foto’s kunt maken, bijvoorbeeld door effecten of filters toe te passen. De Duitse ontwikkelaar Nik Software, verantwoordelijk voor de app, kwam onlangs in handen van Google, dat de app nu gratis weggeeft en bovendien met een Android-versie op de proppen is gekomen. Een mooie app, die gelukkig ook op tablets prima werkt.  Een sterk punt is de intuïtieve bediening. Als je een filter toepast, zie je direct het resultaat daarvan. Met eenvoudige veegbewegingen kun je de helderheid of scherpte aanpassen. Wat sociale netwerken betreft, ligt de nadruk op Google+, wat vermoedelijk ook de voornaamste reden voor Google is om Snapseed over te nemen. De voornaamste concurrent is Instagram. Die app is wat flexibeler als het gaat om het delen van foto’s. Vind je fotobewerking belangrijker, en de kwaliteit van foto’s, dan wint Snapseed het echter met gemak.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000