Skype wordt geïntegreerd in Hotmail

Vanaf komende zomer wil Microsoft een preview-versie van Skype in Outlook.com aanbieden. Gebruikers van Outlook.com kunnen dan via een browser Skypen.


Deze nieuwe functionaliteit voor Outlook.com is te vergelijken met de chatservice die Google sinds jaar en dag heeft ingebouwd in Gmail. Met de previewversie van Skype voor Outlook.com kunnen gebruikers audio- en videogesprekken voeren. Hiervoor moeten gebruikers van Outlook.com wel een plug-in voor hun browser installeren. Deze is beschikbaar voor Internet Explorer, Firefox en Chrome. Bestaande Skype-accounts zijn te linken met het account bij Outlook.com, zodat Skype-contacten kunnen worden toegevoegd.

Skype voor Outlook.com wordt momenteel uitgerold in het Verenigd Koninkrijk, meldt Skype Big Blog. In de komende weken zijn de Verenigde Staten en Duitsland aan de beurt. Vanaf komende zomer kan iedere gebruiker van Outlook.com videobellen via zijn inbox. In de onderstaande video kun je zien hoe dit werkt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000