Scheidingsplannen voor Sony Ericsson?

Jarenlang heeft Sony samen met Ericsson smartphones op de markt gebracht onder de passende merknaam Sony Ericsson. Echter ziet het er naar uit dat er een einde gaat komen aan dit gelukkige huwelijk.

 

Deze maand eindigt namelijk het contract van de samenwerking tussen Sony en Ericsson en Sony overweegt dus serieus om Ericcson uit te kopen. Door de smartphones onder de merknaam Sony te brengen hoopt Sony meer voet aan de grond te krijgen in de smartphone markt en heeft zij volledige vrijheid in de verdere ontwikkeling van deze productgroep.

Volgens analisten is Ericsson’s deel 1,3 biljoen dollar waard. Zowel Sony als Ericsson ontkennen dat er ‘scheidingsgesprekken’ gaande zijn en weigeren momenteel commentaar te geven.

Bron: Reuters

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000