Samsung neemt Apple op de hak in Galaxy-reclame

In een reclamefilmpje voor de Galaxy S II richt Samsung zijn pijlen op de iPhone van Apple.In het filmpje zien we kopers in de rij voor de iPhone, terwijl Samsung claimt dat ‘The next big thing’ er al lang is in de vorm van de Galaxy S II.

Samsung en Apple staan op gespannen voet door de rechtszaken over vermeende patentbreuken. Apple daagde Samsung voor de rechter, omdat de Galaxy Tab teveel zou lijken op de iPad.  Daarna volgden meer rechtszaken over en weer. Samsung besloot de strijd ook buiten de rechtszaal te voeren door de mensen die in de rij stonden voor een iPhone een Galaxy S II smartphone te laten zien.

De mensen in de rij worden in het filmpje neergezet als de typische Apple-gebruiker, waarbij eentje bijvoorbeeld zegt dat hij te creatief is voor een Samsung.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000