© CIDimport

Review: Evoluent D

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 23 oktober 2019 - 11:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:57

Redactie

De Evoluent D is een verticale muis waar uw pols in zijn natuurlijke houding tegenaan rust. De knoppen buigen op de uiteinden iets af en volgen daarmee de kromming van de vingers. Al met al muist dat heel prettig en bovendien went het ook snel.

U hoeft er geen software bij te installeren, maar de optie is er wel en dat biedt meer mogelijkheden. Zo is de functie van elke knop (zes in totaal) aan te passen en bepaalt u er ook secundaire functies mee. Door de knop onder de duim ingedrukt te houden en een andere erbij in te drukken, voert u zo tot vier extra acties uit. Vergelijk het met sneltoetsen op een toetsenbord. Het programmaatje kan ook geregeld een geheugensteuntje geven om een korte computerpauze in te lassen.

Conclusie

Een ergonomische muis die verticaal gebruikt wordt.

Adviesprijs: € 119,99 (met kabel) / € 139,99 (wireless)

Voor meer informatie: https://www.ergodirect.nl/ergonomische-muizen/evoluent-d-wired/

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000