Razer DeathAdder Elite-muis heeft max DPI van 16.000

Razer komt met een nieuwe gaming-muis, de DeathAdder Elite. Deze heeft een uitzonderlijk hoog maximaal DPI van 16.000. Veel concurrerende muizen houden het op 12.000 DPI.

Hoe hoger de DPI, hoe gevoeliger de muis wordt voor de kleinste bewegingen. Het verschil is met name belangrijk voor gamers die op hoog competitief niveau spelen. Zeven programmeerbare knoppen en ondersteuning voor het led-lichtsysteem van Razer maken ook onderdeel uit van de DeathAdder Elite, die 79,99 euro kost en vanaf volgende maand te koop is. 

MuisMAT

Daarnaast brengt Razer ook in oktober een bijzonder grote muismat uit. De zogeheten Gigantus heeft een oppervlak van 4,5 x 4,5 centimeter. Met name wanneer je op een minder gevoelige DPI speelt, bereik je minder snel de randen van de muismat - aldus de fabrikant. De muismat kost 29,95 euro.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000