Rabo Bankieren-app ondersteunt ook mobiel iDeal

De Rabobank heeft zijn Rabo Bankieren-app een update gegeven. De update is vooral interessant voor wie geregeld spullen bestelt op zijn smartphone of tablet en daarbij met iDeal-betalingen geconfronteerd wordt. In plaats van omslachtige webpagina's word je nu naar de Rabo-app geleid.

Het overschakelen naar de Rabo Bankieren-applicatie voor mobiele iDeal-betalingen is een stuk prettiger dan de ouderwetse manier, waarop je op normale webpagina's alle gegevens moest invullen. Er is een bijkomend voordeeltje voor wie in de Bankieren-app ingesteld heeft dat er (tot een bepaald bedrag) ook zonder Random Reader overgemaakt mag worden. De iDeal-betaling heeft dan namelijk ook geen Random Reader nodig, wat het gemak ten goede komt. Even voor de duidelijkheid: bij het overmaken naar onbekende rekeningen is er een weeklimiet van maximaal 250 euro. De andere Nederlandse banken zijn hun apps op soortgelijke wijze aan het aanpassen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000