Pebble gaat Android Wear-notificaties ondersteunen

De Pebble, die andere smartwatch die nog steeds razend populair is, krijgt een nieuwe update. Daarmee kunnen gebruikers alle notificaties van Android op de smartwatch ontvangen. Dat werkt doordat de firmware samenwerkt met Android Wear-notificaties.

De nieuwe versie zit nu nog in de bèta-fase, die gebruikers via de website van Pebble kunnen downloaden. In de toekomst wil Pebble de update voor iedereen beschikbaar maken.

Pebble Wear

Met de update wordt de Pebble compatibel met Android Wear. Dat betekent dat alle notificaties van Android worden doorgestuurd naar de smartwatch, en dat gebruikers daar ook op kunnen reageren. Dat kan met bepaalde apps via spraak, maar met apps zoals Twitter kun je ook direct notificaties retweeten of als favoriet instellen.

Gebruikers die de update willen proberen kunnen zich via de website inschrijven. Dat kan overigens alleen wanneer zij Android 4.0 of hoger gebruiken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000