Nieuwe planningssoftware van Microsoft voor freelancers en ploegendiensten

Microsoft komt met een nieuwe dienst voor het plannen van werktijden voor freelancers en mensen in ploegendienst. StaffHub was vorig jaar al in een preview-versie te bekijken, maar dit jaar wordt de software officieel gelanceerd.

Volgens Microsoft maken zo'n duizend bedrijven al gebruik van de dienst StaffHub, waarvan vorig jaar al een preview-versie van te gebruiken was. Met behulp van StaffHub kunnen managers roosters maken voor bijvoorbeeld ploegendiensten of voor mensen zonder werkplek. De roosters zijn vervolgens via een speciale smartphone-app te bekijken. Ook is het mogelijk om aantekeningen te maken of verlofaanvragen in te dienen.

Samenwerken en delen

StaffHub is niet alleen bedoeld voor het inroosteren van personeel, maar kan ook worden gebruikt om bestanden te delen en planningen te maken. Gebruikers kunnen daarnaast direct met elkaar chatten.

Office 365

StaffHub is geen losse of gratis app, maar is onderdeel van Office 365. Gebruikers kunnen een licentie afnemen van 1,70 per maand per werkplek.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000