Nieuwe innovatieve lcd-schermen van Eizo

Eizo komt als eerste met lcd-monitoren voor grafische professionals. In combinatie met Eizo's nieuwe kalibratiesoftware en een afzonderlijk aan te schaffen GretagMacbeth Eye-One spectro-fotometer kan het scherm zo worden ingesteld dat hij altijd consistente kleuren weergeeft.

Tot nu toe zijn grafische vormgevers en dtp'ers nog steeds gebonden aan crt-monitoren omdat deze een veel hogere nauwkeurigheid bieden. Met de nieuwe ColorEdge lcd-monitoren is dit volgens Eizo voorbij, omdat deze schermen voldoen aan alle eisen die grafici aan kleurreproductie en kleurbeheer stellen. De ColorEdge-monitoren verschijnen vooralsnog alleen in een 18 inch en een 21 inch uitvoering voor respectievelijk € 1799, en € 2617. De Gretag-MacBeth i1Pro kalibrator kost € 1799

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000