Motorola wint rechtszaak van Apple

Motorola heeft in Duitsland een patentzaak gewonnen van Apple. Het betreft een door Motorola aangespannen zaak tegen Apple over basis netwerktechnieken (gprs).

Volgens de uitspraak van de rechtbank in het Duitse Manheim maakt Apple met alle 3G-producten, waaronder de iPhone en de iPad met 3G inbreuk op het patent van Motorola.

Motorola onderhandelt naar eigen zeggen sinds 2007 met Apple over patentgeschillen en biedt Apple een licentieovereenkomst op basis van redelijke condities.

Apple heeft op de uispraak gereageerd door te zegen dat ze in beroep gaan tegen deze uitspraak en dat klanten bij de kerstinkopen geen last zullen hebben met het kopen van een iPhone of iPad.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000