Mooie app voor vliegtuigspotters en luchtvaartfanaten

© CIDimport

Mooie app voor vliegtuigspotters en luchtvaartfanaten

Geplaatst: 7 mei 2012 - 09:34

Aangepast: 16 november 2022 - 10:18

Redactie ID.nl

Bij Schiphol en andere grote vliegvelden zie je ze altijd wel staan: de vliegtuigspotters. Ze houden precies bij welke vluchten er binnen komen of vertrekken en met welke bestemming. Het is erg interessant om te zien waar al het vliegverkeer boven ons land heen vliegt. Dankzij Flight+ krijg je een mooi overzicht van alle vluchten en bovendien is het tevens een naslagwerk met informatie over vliegvelden en vliegmaatschappijen.

Flight+ is een app met een fijne vormgeving en gebruiksvriendelijke interface. De informatie over zo'n beetje alle grote vluchten in de wereld is prima gerangschikt en gemakkelijk op te zoeken. Per vlucht zie je overzichtelijk de vertrektijd, route en waar op de route een vliegtuig zich bevind. Handig om te checken hoe laat je op Schiphol moet staan om een vrienden, familie of je geliefde op te halen.

In de app vind je informatie over ruim 16.000 vliegvelden en bijna 750 vliegmaatschappijen. Bij de vliegvelden kun je onder andere de vluchten en officiële codes bekijken, maar ook praktische zaken als het weer en de lokale tijd. Bij de vliegmaatschappijen vind je naast de actuele vluchten ook een stukje geschiedenis en kun je op een kaart de actuele posities van de vliegtuigen van die maatschappij zien.

Kortom

Flight+ is een erg volledige app met allerlei leuke informatie over de luchtvaart. Naast actuele informatie over vluchten en vliegvelden vind je er ook een stukje achtergrond informatie. De app is erg mooi vormgegeven en dat maakt het werken met deze app wel zo prettig.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten