Mobiele versie van RollerCoaster Tycoon uitgebracht

Atari heeft een mobiele versie van het populaire simulatiespel RollerCoaster Tycoon uitgebracht. De versie werkt op Android en iOS.

In de mobiele versie van de game heb je de beschikking over 95 scenario's die je kunt spelen. De mobiele versie is een samenvoeging van twee populaire reeksen van de game-serie, die in 1999 en 2002 het levenslicht zagen: RollerCoaster Tycoon en RollerCoaster Tycoon 2.

Het bijzondere aan de mobiele versie is dat alle geluiden en de graphics rechtstreeks uit de originele versies zijn gehaald. Eerder deed Atari ook al een poging met een speciale 3D-versie van RollerCoaster Tycoon, die ook op de desktop beschikbaar was. Dat spel was echter niet zo populair.

De Classic-versie - zoals deze versie van RollerCoaster wordt genoemd - kost € 6,99 voor Android en € 5,99 voor iOS. Het is ook mogelijk om via in-app-aankopen twee extra uitbreidingen aan te schaffen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000