Microsoft start uitrol Anniversary Update voor Windows 10 Mobile

Bezitters van een Windows Phone kunnen spoedig ook de Anniversary Update verwachten. Microsoft is er de uitrol van gestart.

Het kan zijn dat de update niet meteen al beschikbaar is. Verschillende factoren spelen daarbij een rol, waaronder het type toestel en de landen die van Microsoft voorrang krijgen. Wie niet wil wachten op een automatische melding, kan ook handmatig naar updates zoeken in het instellingenmenu van Windows 10 Mobile - onder Bijwerken en beveiliging.

Skype

De mobiele Anniversary Update voegt onder meer een verbeterde, universele Skype-app aan het besturingsysteem toe. Ook kan er meer gedaan worden met een vergrendelde telefoon: knoppen voor het opstarten van de camera of voor het bedienen van de Groove-muziekspeler zijn op het lockscherm terug te vinden.

Cortana

De update maakt het ook mogelijk om Windows 10-smartphones te koppelen aan Windows 10-pc's, om zodoende mobiele meldingen binnen te krijgen op de desktop. Cortana is daarvoor wel een vereiste. Tevens is een nieuwe Wallet-app voor contactloos betalen van de partij. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000