Meet jezelf een mooie snor aan

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 13 augustus 2012 - 10:35

Aangepast: 16 november 2022 - 10:12

Redactie

Het lijkt soms wel of we steeds meer heimwee krijgen naar het verleden. Met Instagram kun je je gemaakte foto's zo behandelen dat ze eruit zien alsof ze 30 jaar terug zijn genomen en ook de snor is helemaal hip. Niet om daadwerkelijk het haar op je bovenlip te laten staan, maar een afbeelding van een mooie, volle, ouderwetse snor op je laptop plakken is een ware trend onder zogenaamde 'hipsters'. Voor de echte hipster moet Moustagram zo'n beetje de meest ideale app zijn. Je kunt ouderwetse foto's nemen, met een mooie fake-snor erop.

Zoals je kunt verwachten van een app voor deze speciale doelgroep ziet ook Mousta-gram er zeer gelikt uit. Een nieuwe foto is zo gemaakt, maar het is ook mogelijk om een snor te plakken op bestaande foto's uit je cameraroll. Je kunt de gemaakte foto's een mooie vintage look geven waarna je er meerdere snorren op kunt plakken.

Een gemaakte foto kun je eenvoudig delen op Facebook en Twitter, maar ook komt je foto terecht in een feed met foto's van alle Moustagram gebruikers. In de praktijk komt het erop neer dat je hier een hele rits aan foto's van Japanse meisjes met snorren ziet.

Kortom

Moustagram is een leuke app om stijlvolle foto's te maken en deze te voorzien van een mooie snor. Je kunt de gemaakte foto's op een leuke manier bewerken. 'Looks and Feels' van de app? Dat zit wel snor!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000