Lifehack van de week: Alles uit Netflix halen

Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack. Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker? Deze week een aantal tips voor Netflix.

Het is makkelijk om verslaafd te raken aan de series op Netflix... Making a Murderer, Jessica Jones, Master of None en ga maar door. Soms kan het voorkomen dat je echter door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet wat je nog moet kijken. Dan kan het bijvoorbeeld handig zijn om de Netflix-roulette te proberen, waarbij de keuze automatisch voor je gemaakt wordt. Een andere tip is om een aantal Google Chrome-extensies te installeren. Extensies voegen bijvoorbeeld direct informatie van Rotten Tomatoes en IMDB toe aan Netflix in de browser, zodat je weet wat het wel en niet waard is om te kijken. Sommigen voegen zelfs trailers toe, iets wat je eigenlijk zelf bij Netflix verwacht.

Een andere tip is om het aanbod uit te breiden met een DNS-aanpassing, zodat je bijvoorbeeld het Amerikaanse aanbod van Netflix in kunt zien. De kans bestaat dat Netflix deze DNS-diensten gaat blokkeren. Of dat dus succesvol gaat zijn, is de vraag, maar het is ook duidelijk dat de DNS-aanbieders niet zomaar het bijltje in de ring zullen gooien en bovendien zijn veel diensten gratis. Daarmee is het wat ons betreft het proberen waard, omdat het aanbod in de VS zeker anders is en interessant.

Alle tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van Netflix lees je in het volledige artikel op Lifehacking.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000