Lenovo huurt acteur Ashton Kutcher in als productontwikkelaar

Lenovo, de grootste computerfabrikant van China, heeft acteur Ashton Kutcher ingehuurd als ‘product engineer’ voor het bedrijf. Dit maakt Lenovo bekend in een persbericht.

De keuze voor Ashton Kutcher als nieuwe gezicht van de vernieuwde productlijn van Lenovo is geen toevallige: Kutcher heeft in het verleden veel interesse getoond in technologie en de bedrijven daarachter. De acteur investeerde in het verleden geld in taxi-app Uber en muziekdienst Spotify. Daarnaast heeft Ashton Kutcher meer dan vijftien miljoen volgers op Twitter, wat ook geen kwaad kan voor de social media marketing van Lenovo.

Technologiebedrijven gaan vaker in zee met bekende acteurs of muzikanten om hun producten te presenteren. Zo was zangeres Lady Gaga het gezicht van camerafabrikant Polaroid en werkte Alicia Keys als creatieve directeur van telefoonmaker BlackBerry. En Ashton Kutcher is natuurlijk ook bekend als het gezicht van de ‘Mac’ in de 

 van Apple. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000