Larry Ellison: Apple is nergens zonder Steve Jobs

Oracle-baas Larry Ellison, een van de beste vrienden van wijlen Steve Jobs, heeft zich kritisch uitgelaten over Apple onder de leiding van Tim Cook. Hij voorspelt dat Apple een zware tijd tegemoet gaat en het overlijden van Jobs waarschijnlijk niet te boven gaat komen.

Ellison deed deze openhartige uitspraken in een interview met CBS's "This Morning". Zijn letterlijke woorden op de vraag hoe hij tegen Apple aankijkt, zijn: We saw – we conducted the experiment. I mean, it’s been done. We saw Apple with Steve Jobs. We saw Apple without Steve Jobs. We saw Apple with Steve Jobs. Now, we’re gonna see Apple without Steve Jobs. Bij deze zinnen maakt hij een beweging omhoog, omlaag, omhoog en wederom omlaag. Ellison benadrukt het belang van Jobs later in het interview nog eens door hem te omschrijven als de Edison of Picasso van onze tijd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000