Als gevolg van een computerstoring ondervinden de vliegtuigen van KLM vandaag ernstige vertraging. Volgens een woordvoerder van de KLM is de oorzaak van computerstoring nog onbekend.

Het gaat om een aantal getroffen computersystemen. De website van KLM is momenteel niet of slecht bereikbaar. Ook reizigers ondervinden problemen bij boeken van vluchten. De KLM adviseert de reizigers die problemen hebben contact te maken via Facebook of Twitter. Op dit moment heeft het virus Sasfis de computersystemen van een aantal gemeentes platgelegd. Of de KLM ook door dit virus is getroffen, is onbekend. De KLM kan momenteel nog niet aangeven wanneer de problemen verholpen zijn. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000