Met Just Color Picker selecteert u kleuren. Het programma ziet er overzichtelijk uit. Standaard ziet u een venster met de kleur die de muiscursor aanwijst, een vergroting van het gebied rond de muiscursor en een lijstje van eerder gekopieerde kleuren. Deze eerder geselecteerde kleuren worden in het lijstje in de betreffende kleur getoond, zodat u ze opnieuw kunt selecteren.


U kunt verder een venster openen waarin u voor de huidig geselecteerde kleur contrasterende of aanvullende kleuren kunt genereren, handig als u bijvoorbeeld bij elkaar passende kleuren voor een website nodig hebt. Het programma ondersteunt zes manieren van kleurcoderingen, zoals html en rgb.

www.annystudio.com
taal: NL, freeware, 285 KB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000