Intel wordt lid van de de adviesraad van The Document Foundation. Ook gaat Intel het kantoorpakket LibreOffice in de Intel AppUp webstore aan bieden.

Intel wordt lidt van de de Adviesraad van The Document Foundation. Ook gaat Intel LibreOffice in de Intel AppUp webstore aan bieden.

Dit is een belangrijke opsteker voor de software organsatie die zich een aantal jaar geleden afsplitste van de OpenOffice.org nadat deze opensource-organisatie in handen van Oracle was gekomen. Zowel ontwikkelaars als gebruikers waren ontevreden over de manier waarop Oracle omging met de kantoorsoftware van OpenOffice.org.
Intel gaat 'LibreOffice for Windows from Suse' aanbieden in vijf talen in het Intel AppUp Center. Deze software is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Deze versie van LibreOffice heeft een nieuw eenvoudig installatieproces.
De Document Foundation is uiteraard blij Intel te mogen toevoegen aan de lijst van bedrijven die de organisatie ondersteunen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000