Importeren en exporteren in het register

Kent u de functie Exporteren en Importeren van het register? Alle wijzigingen in het register worden direct definitief doorgevoerd. Als u de instelling eerst hebt geëxporteerd, kunt u deze altijd weer importeren en hiermee de oorspronkelijke situatie herstellen. Een ander voordeel is er voor gebruikers met meerdere computers.

Wilt u een specifieke registerwijziging op meerdere pc’s uitvoeren zonder handmatig te werk te gaan? Maak de aanpassing dan op één computer en exporteer het betreffende registeronderdeel. Deze kunt u vervolgens importeren op de andere computers. Om een registerbestand te exporteren, selecteert u dat en kiest u voor Bestand, Exporteren. Bij Exportbereik kiest u voor Geselecteerde subsleutel en controleert u of de juiste sleutel in het vak is ingevuld. Geef een goede bestandsnaam op en klik op Opslaan. Om een registerbestand later te importeren, kiest u voor Bestand, Importeren.

© PXimport

Handig: het importeren en exporteren van registerinstellingen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000