Gratis download: test mobiel internet voor de laptop

In PCM4 (april 2011) staat een uitgebreide vergelijkende test over mobiel internet op de laptop. In dit artikel vergelijkt PCM maar liefst 21 abonnementen van 8 verschillende telecomproviders.

In deze test komen de abonnementen van Tele2 (Mobiel Internet Start) en T-Mobile (Laptop Economy) als beste uit de bus. Het oordeel van PCM is op basis van drie criteria tot stand gekomen:  betaalbaarheid, transparantie en stabiliteit. Betaalbaarheid:  betaalt de consument een redelijk maandbedrag en wordt hij niet achteraf verrast met vervelende naheffingen? Transparantie: is het voor de consument duidelijk hoeveel dataverkeer hij mag verbruiken bij een bepaald abonnement? Stabiliteit: hoe werkt het abonnement in de praktijk; valt de verbinding weg of is deze stabiel?

Vanaf vrijdag 22 april 2011 ligt het nieuwe nummer van PCM in de winkel. Voor lezers die deze test gemist hebben, biedt PCM hem gratis als pdf-download aan. Mocht je toch nog behoefte hebben aan een papieren uitgave, dan kunje deze nabestellen in de HUB Store

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000