Versturen van Dropbox bestanden mogelijk in Facebook Messenger

© PXimport

Versturen van Dropbox bestanden mogelijk in Facebook Messenger

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 12 april 2016 - 09:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Redactie

Facebook maakt bekend dat het nu mogelijk is om Dropbox-bestanden te versturen via Messenger. Dropbox is geïntegreerd in Facebook Messenger, zowel op iOS als Android. De browser-variant lijkt de dienst vooralsnog niet te ondersteunen.

Je kunt vanaf nu een speciaal Dropbox-menu vinden in de Facebook Messenger-app. Hiermee kun je foto's, bestanden, video's of gifjes direct vanaf je Dropbox-account versturen naar je Facebook-vrienden. Voor de foto's en videos zal Messenger een voorbeeld laten zien, voor andere bestanden ben je wel genoodzaakt om je Dropbox te openen.

Spotify naar Messenger

Vandaag zal er nog meer nieuws naar buiten komen wat betreft de Messenger-app van Facebook. Facebook heeft namelijk een conferentie georganiseerd waarbij Messenger een hoge focus lijkt te krijgen. Er gaan geruchten dat ook Spotify en Lyft hun definitieve weg zullen vinden naar Facebook.

Wil je weten hoe je bestanden vanuit Dropbox kunt delen via Facebook Messenger? Lees hier de 6 beste Facebook Messenger tips.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000