Dit is er nieuw op Amazon Prime Video in december 2019

© PXimport

Dit is er nieuw op Amazon Prime Video in december 2019

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 3 december 2019 - 08:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:37

Redactie

Voor een maandbedrag van 5,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in december verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

The Man in the High Castle (seizoen 4)

Vraag je jezelf weleens af hoe de wereld er had uitgezien wanneer de nazi’s uit Duitsland de Tweede Wereldoorlog hadden gewonnen? Dan is de relatief onbekende serie The Man in the High Castle misschien iets voor jou. In dit verhaal verdelen de grootmachten Duitsland en Japan onderling de Verenigde Staten. Dat klinkt simpeler dan het is, want het verzet neemt in rap tempo toe. In het vierde en laatste seizoen komt een grote groep rebellen in opstand tegen het huidige regime. Kortom, een bombastische serie over leven en dood.

Christmas with the Kranks

In de feestmaand mag een vermakelijke kerstfilm natuurlijk niet ontbreken. Christmas with the Kranks is gebaseerd op het boek Skipping Christmas van bestsellerauteur John Grisham Winterzon. Stiekem een hekel aan het verplichte karakter van kerst? Het hoofdpersonage Luther Krank denkt er net zo over en wil de feestdagen dit jaar liever overslaan, aangezien zijn dochter een tijdje in Peru verblijft. Hij is voornemens om met zijn vrouw eind december een cruise door de Caraïben te maken, ondanks heftig verzet van bemoeizuchtige buren. Alles loopt gesmeerd, totdat dochter Blair Krank besluit om met haar Peruaanse vriend eerder thuis te komen.

Brittany Runs A Marathon

Na een bezoekje aan de dokter gooit Brittany Forgler nogal rigoureus het roer om. Slaaptekort en een ongezonde levensstijl eisen namelijk hun tol. Om de eindeloze stroom aan lichamelijke klachten te verminderen, besluit het 27-jarige hoofdpersonage samen met haar buurvrouw een paar hardloopschoenen uit de kast te trekken. Ze maakt al snel stappen vooruit en na een training van twee kilometer stelt ze een nogal ambitieus doel. Ze wil namelijk de marathon van New York lopen. Kiest Brittany de juiste weg?

Verliefd op Cuba

Af en toe voegt Amazon ook een nieuwe Nederlandse film aan zijn catalogus toe. Verliefd op Cuba draait grotendeels om Loes, die na haar echtscheiding niet meer gelooft in ware liefde. Zodra ze verneemt dat haar dochter Maartje met een Cubaan gaat trouwen, pakt ze het eerste beste vliegtuig naar het communistische land. Ze vermoedt namelijk dat haar aanstaande schoonzoon loert op een verblijfsvergunning en wil hoe dan ook de bruiloft tegenhouden. Onverhoopt raakt Loes tóch weer in de ban van de liefde.

Hanna

Je verwacht het niet, maar de veertienjarige Hanna geldt als professionele huurmoordenares. Haar vader en voormalig CIA-agent Erik stoomt haar in Finland klaar voor het grote werk en stuurt haar op moordmissie door heel Europa. Helaas voor Hanna loopt niet alles even soepel en komt een spion haar op het spoor. Wanneer ze haar doelwit nadert, begint ze te twijfelen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000