Terwijl Stichting Brein de naamsbekendheid van The Piratebay (www.thepiratebay.org) bijna dagelijks vergroot, is deze bittorrentzoekmachine natuurlijk niet de enige site waar u interessante content kunt vinden.Zo is de website www.eztv.it een uitstekende bron van informatie voor iedereen die graag de allernieuwste tv-series kijkt en geen zin heeft om te wachten tot ze op de Nederlandse televisi

e worden uitgezonden. Dagelijks worden hier links geplaatst naar Amerikaanse en Engelse tv-series als South Park en Entourage en tv-shows als Jay Leno en David Letterman, die u via Bittorrent kunt downloaden. Maar EZTV is niet alleen een Piratebay voor tv-programma's, er is ook allerlei verwante informatie te vinden. Zo kunt u zien wanneer er weer een nieuw seizoen van een serie start (en hoe lang dat nog duurt) en kunt u het laatste nieuws lezen over nieuwe series. En op het forum kunt u discussiëren met andere liefhebbers van uw favoriete serie. Nog even een waarschuwing: het downloaden van tv-series is in Nederland - net zoals films en muziek - volkomen legaal. Het uploaden is echter niet toegestaan, maar de uploadfunctie in uw Bittorrentprogramma kunt u uitschakelen. We willen u natuurlijk niet aanzetten tot illegale activiteiten!

eztv.it

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000