Cursus: Veilig en snel online betalen

© PXimport

Cursus: Veilig en snel online betalen

Geplaatst: 5 april 2013 - 10:17

Aangepast: 16 november 2022 - 10:05

Harry Hol

Internet is grenzeloos, behalve als je de portemonnee moet trekken. Dan blijkt zelfs ons 'Verenigd Europa' nog behoorlijk wat barrières te kennen, om nog maar te zwijgen van betalingen aan Amerikaanse webwinkels. Wij zetten een aantal manieren op een rij om veilig online te winkelen.

In Amerikaanse webwinkels vinden we vaak producten die in Europa maar moeilijk verkrijgbaar zijn. Daarbij was de dollarkoers het afgelopen jaar gunstig genoeg, zodat met de relatief hoge verzendkosten de aanschaf alsnog voordelig is.

Betaalopties

Om deze producten te kopen zijn verschillende betaalmogelijkheden voor handen. Uiteraard kan je hiervoor de creditcard trekken, maar ook PayPal en wegwerpkaarten worden door steeds meer mensen gebruikt. Hoe deze verschillende methodes werken en hoe je dit veilig kunt doen, lees je in onderstaande cursus Online betalen.

Cursus: Veilig en snel online betalen from IDG Nederland

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000